Serviceavtal

 

Alla lekplatser och utegym behöver kontinuerlig inspektion för att säkerställa att produkterna är säkra att använda. LPS LekParkSport har skötselinstruktioner som ger god vägledning i hur man inspekterar sin utrustning, och i den rekommenderar vi att man gör en årlig besiktning av produkterna.

Nu erbjuder vi möjligheten att teckna ett serviceavtal med oss. Det innebär att vi varje år genomför en inspektion av produkterna ni har och genomför en besiktning åt er. Vi åtgärdar även mindre brister som repor eller dylikt som kan ha uppstått under årens gång. Vi utför även lättare serviceåtaganden på plats så som att kontroll-dra bultar, skruvar, fästen, byter ut slitna karbinhakar och liknande.

Allt detta till ett fast pris om 2495 SEK exkl. moms per år. Ni behöver inte oroa er eller tänka på något kring era produkter, vi löser allt. 

Serviceavtalet kan sägas upp när som helst, men förnyas automatiskt varje år så att Ni ska känner er trygga med att alltid ha utrustning som lever upp till alla säkerhetskrav. Vi hör alltid av oss i god tid innan vi kommer och Ni som innehavare har alltid möjlighet att vara med under besiktningen.

SERVICEPAKETET INNEHÅLLER:

 Besiktning och dokumentation

 Säkerhetsmässig service

 Felavhjälpning av garantiåtgärder

Byggnation

 

Vi erbjuder självklart tjänster som markarbete, montering, förankring och underlagsanläggning av våra produkter. Vi kan helt enkelt utföra projekt i form av totalentreprenad alternativt enbart vissa delar i processen, det är upp till er.

TIPS. Nu kan ni göra era egna offert i offertgeneratorn, där ni får priser på byggnation för alla produkter. Offertgeneratorn hittar ni på första sidan.

BYGGNATIONSTJÄNSTER:

 Projektering

 Markarbete inkl. deponi

 Montering

Förankring

 Anläggning av underlag

"/ Installationsbesiktning

NYTT

Finansiering

 

Vi erbjuder även möjligheten för Er att finansiera era inköp med hjälp av vår partner Wasa Kredit. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom att kontakta oss

Hör av dig!

Tveka inte om du har några frågor eller vill disskutera något.